Het verkopen van uw huidige woning kan verschillende redenen hebben, maar één van de meest voorkomende redenen is dat uw woning niet meer voldoet aan uw (woon)wensen. U wilt groter of juist kleiner gaan wonen, liever in het centrum of net daarbuiten, misschien wilt u lagere maandlasten… Allemaal redenen die persoonsgebonden zijn en voor de potentiële koper van uw huis eigenlijk niet relevant zijn.

De juiste argumenten

Als verkopende makelaar weet Langenberg Makelaardij dat onderscheid duidelijk te maken. Hierdoor voeren niet uw persoonlijke redenen de boventoon, maar juist uw woning en de voordelen daarvan voor een mogelijke koper: de ligging, de grootte, de prijs.

Objectief en onafhankelijk

Met name wat de prijs betreft is een onafhankelijk en objectief advies van groot belang en soms zelfs van invloed op de snelheid waarmee u uw huis verkoopt. Een zorgvuldige inventarisatie van uw verkoopverwachtingen in combinatie met onder andere gedegen onderzoek stelt ons in staat de verkoopprijs te bepalen. Als aankoopmakelaar adviseren wij u daar graag over.

Flexibele dienstverlening

Het bepalen van de verkoopprijs en het in de verkoop nemen is maar één aspect van ons dienstenpakket. Zo nemen wij ook graag de bezichtigingen en daaruit voortkomende onderhandelingen voor onze rekening, uiteraard in nauw overleg met u. Wilt u deskundig advies over de koopakte en stelt u onze kritische blik op prijs bij de eindinspectie en overdracht? U bepaalt van welk dienstenpakket u gebruik maakt. Maar waar u ook voor kiest, één ding krijgt u van ons altijd: persoonlijke aandacht en betrokkenheid. ‘Dienstverlening op maat’ noemen wij dat!