Mijn favorieten

Langenberg Makelaardij – dat zijn wij

Wij zijn betrokken, professioneel en dienstverlenend. Dat betekent dat u ook buiten onze reguliere openingstijden een afspraak met ons kunt maken, of het nu gaat om de bezichtiging van een woning of om een adviesgesprek.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
 

Langenberg Makelaardij

Ralph Langenberg
Ralph Langenberg
NVM & RMT Makelaar/Taxateur o.z.
De drijvende kracht achter Langenberg Makelaardij en al vanaf 1996 werkzaam als beëdigd makelaar/taxateur o.z. In al die jaren heeft hij niet alleen de nodige woningen, appartementen en villa’s aangekocht of verkocht maar ook zeer uiteenlopende objecten getaxeerd. Ervaring die waardevol is en u alleen maar voordelen biedt: een ervaren makelaar die weet waar hij over praat en zijn werkgebied ‘op zijn duimpje’ kent.
Josefien Holtrigter
Josefien Holtrigter
Assistent Makelaar i.o.
De drijvende kracht op kantoor en verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden zoals het maken van afspraken en het verzorgen de planning, administratie en social media. Op dit moment bezig met haar ARMT-opleiding voor assistent makelaar en kan niet wachten tot ze Ralph op dat vlak nog meer kan assisteren. Naast assistent makelaar in opleiding ook sportief, een passie voor reclame en wonen.