Mijn favorieten

Langenberg Makelaardij – dat zijn wij

Wij zijn betrokken, professioneel en dienstverlenend. Dat betekent dat u ook buiten onze reguliere openingstijden een afspraak met ons kunt maken, of het nu gaat om de bezichtiging van een woning of om een adviesgesprek.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
 

Langenberg Makelaardij

Ralph Langenberg
Ralph Langenberg
NVM & RMT Makelaar/Taxateur o.z.
De drijvende kracht achter Langenberg Makelaardij en al vanaf 1996 werkzaam als beëdigd makelaar/taxateur o.z. In al die jaren heeft hij niet alleen de nodige woningen, appartementen en villa’s aangekocht of verkocht maar ook zeer uiteenlopende objecten getaxeerd. Ervaring die waardevol is en u alleen maar voordelen biedt: een ervaren makelaar die weet waar hij over praat en zijn werkgebied ‘op zijn duimpje’ kent.
Josefien Holtrigter
Josefien Holtrigter
Assistent Makelaar (A-RMT)
Ik heb onlangs mijn A-RMT opleiding afgerond en fungeer nu zowel in de binnen- als buitendienst. Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden zoals diverse afspraken, de planning, administratie en social media. Door het afronden van de A-RMT opleiding kan ik nu ook bezichtigingen en diverse andere afspraken buiten de kantoordeuren begeleiden. Een hele interessante combinatie!