"Langenberg Makelaardij: daar mag u méér van verwachten!" Een stelling die nogal wat belooft – en als u de man achter Langenberg Makelaardij kent, weet u dat dit geen loze belofte is.

Ervaring die in uw voordeel werkt

Ralph Langenberg is de drijvende kracht achter Langenberg Makelaardij en al vanaf 1996 werkzaam als beëdigd makelaar/taxateur o.z. In al die jaren heeft hij niet alleen de nodige woningen, appartementen en villa’s aangekocht of verkocht maar ook zeer uiteenlopende objecten getaxeerd. Ervaring die waardevol is en u als opdrachtgever alleen maar voordelen biedt: een ervaren makelaar weet waar hij over praat en kent zijn werkgebied 'op zijn duimpje'.

U wilt toch ook meer makelaar voor uw geld?

Maar wat Langenberg Makelaardij nog meer onderscheidt van andere makelaarskantoren is de persoonlijke inbreng van Ralph Langenberg! Zijn manier van werken en zijn visie op dienstverlening maken het verschil. Met meer begeleiding, meer aandacht, meer inlevingsvermogen en meer advies. En dus krijgt u eigenlijk gewoon meer makelaar voor uw geld. Iets wat niet alleen in deze tijd een absoluut pluspunt is. Wilt u ook dat uw opdracht de aandacht krijgt die het verdient? Neem dan contact op en schakel Langenberg Makelaardij in voor gericht advies of voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.