Het aankopen van een nieuwe woning is niet niks. Of het hierbij nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouwwoning, eengezinswoning of (half)vrijstaande villa: emotie speelt hierbij een belangrijke rol. En juist deze emotie kan u in de weg staan bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Een kritische blik, de juiste beslissing

U ziet de nadelen of eventuele gebreken niet meer en u wilt het liefst ‘vandaag nog’ een bod uitbrengen. Langenberg Makelaardij snapt die emotie als geen ander maar kan zonder die emoties samen met u naar het huis kijken en dus zeer kritisch zijn. Zonder uw gevoel daarbij uit het oog te verliezen. Langenberg Makelaardij stelt kritische vragen – aan u, maar ook aan de verkoper of verkopende makelaar. Vragen die u helpen de juiste beslissing te nemen.

Flexibele dienstverlening

Een huis of appartement kopen doe je niet zo maar en zeker niet iedere week. Langenberg Makelaardij doet dat laatste wel – of in ieder geval regelmatiger dan u. En u kunt profiteren van die ervaring! Gewoon door Langenberg Makelaardij in te schakelen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Misschien voor het hele aankooptraject, van zoekopdracht tot de bespreking van het koopcontract; misschien alleen voor een kritische blik tijdens een bezichtiging. Voor welk dienstenpakket u ook kiest, Langenberg Makelaardij ondersteunt u daar waar u dat wilt. ‘Dienstverlening op maat’ noemen wij dat. Eén ding krijgt u van ons trouwens altijd: persoonlijke aandacht en betrokkenheid.